Træt af kulden? Vær på forkant og gør de gode sommerkøb før alle andre

Kender du det med at stå på den første sommerdag, blot for at finde ud af at du ikke har noget ordentligt at tage på? Så er du ikke alene. Problemet er, at alle ender med at ville shoppe til sommergarderoben på samme tid med nogenlunde samme mål i hovedet. I højsæsonen kan det derfor være både besværligt og dyrt at finde de knivskarpe fund – så hvorfor ikke bare starte lidt tidligere? 

Udvælg det vigtigste først

Det kan selvfølgelig være svært at finde sommertingene i de fysiske butikker, hvis du er meget tidligt på den, men så er det godt, at man har internettet. Her kan alt til garderoben findes, hvis blot du leder de rigtige steder. Først skal du selvfølgelig finde ud af, hvad du mangler. En af de gode klassikere, du kunne starte med at bestille hjem, er billige sommerkjoler. Herudover er noget som shorts og solbriller, ting som er trælse at mangle, når først det bliver rigtig varmt. Det kan være svært at finde de helt rigtige modeller, der klæder resten af garderoben, så det er af alle grunde godt at være ude i god tid. 

Vintage er din ven

Nogle af de steder, hvor det kan være utroligt svært at finde flot sommertøj om sommeren, er i landets genbrugsbutikker. Til gengæld kan man let finde nogle rigtig fede og billige fund, hvis man søger på de skæve tidspunkter, før andre tænker på, at sommeren er på vej. Det kunne både være solbrillerne, de flotte mønstrede t-shirts, eller et par sandaler, men det giver også god mening at tænke bredere. Det kunne for eksempel være den på søde picnickurv i hjørnet, som ingen andre overvejer at købe, eller strandsættet til de lange dage ved vandet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *