Sådan sikrer du dig den rigtige bil

I vore dage er der mange forskellige bilfabrikanter på markedet, lige fra tyske velkendte mærker, til de mere specialiserede, næsten kult-agtige biler, som man en sjælden gang imellem kan spotte på de hede danske motorveje.

En del af forklaringen, for den stigende interesse inden for biler, kan være, at der i løbet af de seneste par år er opstået en stor interesse for at leasing af biler. Det er blevet billigere at lease i dag, f.eks. er porsche leasing blevet mere tilgængeligt i dag, end for blot tredive år siden. Mange finder det nemlig nemmere at leje biler en eller flere måneder af gangen, i stedet for at skulle investere i en hel ny og økonomisk omkostelig bil.

Overvej hvad du har behov for og vælg ud fra dette

Inden du beslutter dig for at købe eller lease en bil, bør du have overvejet, hvad bilen skal bruges til, og hvor meget den ca. skal køre om året. Der er stor forskel på at bo på landet og være mere eller mindre afhængig af sin bil, da man skal fragte sig selv og andre længere strækninger, end hvis man bor i byen. Husk at stille dig selv de væsentlige spørgsmål: hvor mange skal der kunne være i bilen? Hvem skal køre den? Og hvor dyr må den være? Dette er nogle gode overvejelser at gøre sig, inden beslutningen tages.

Har du behov for en bil?

Det er ingen overraskelse, at vi i disse tider er hårdt ramt på den globale front. Vi står overfor et omfangsrigt og anseeligt problem, som uden tvivl kommer til at blive en ubehagelig konfrontation, når den generation, som nu engang skal håndtere den, bliver stillet i den svære situation at skulle genoprette balancen i intet mindre end ozonlaget og jordens tilstand.

Det kan derfor være, at vi alle sammen skulle overveje at skære ned i vores forbrug og tænke grøn omstilling ind i vores hverdag på den ene eller den anden måde. Vi behøver ikke alle sammen at flytte ud i en skov og leve selvforsynende, men bare det, at vi alle sammen gør en lille smule, hjælper en hel del.