Sådan kan du pifte dit hjem op

Der er mange grunde til, at man har brug for at få piftet sit hjem lidt op. Det kan være, at man har brug for, at farverne bliver skiftet lidt ud, så man får nye nuancer og farvespil ind i rummet eller det kan være, at man bare gerne vil have nogle skarpe kontraster mellem sort og hvid. Uanset hvad man vil have, så er der en nem og hurtig måde at få det på. Man kan peppe sit nye hjem op på en smart, ny måde, der udnytter microcement.

Hvorfor microcement?

Microcement er en dansk opfindelse, hvor man kan overfladebehandle sine gamle overflader for at give dem nyt liv. Det kan gøres på stort set alle overflader, såsom trægulve, og der findes et hav af forskellige farver og looks, som man kan vælge imellem. En af de helt store fordele ved denne metode er, at man ikke behøver at udskifte sine gamle overflader, men at man i de fleste tilfælde kan gøre det ovenpå de gamle. På den måde sparer man både tid og penge, fordi man ikke skal bekymre sig om afskaffelsen af det gamle.

Sådan virker det

Microcement er baseret, som navnet antyder, på cement, men det er dog ikke det eneste der er af finde i denne blanding. Cement er nemlig i sig selv ikke fantastisk flot og hvis man vælger at bruge microcement, så bliver der også tilsat andre naturlige stoffer, som giver materialet sit unikke look. Der er et helt hav af forskellige farver og finishes, så der burde være noget til selv den mest kræsne køber. Uanset hvad du leder efter til dit nye renovationsprojekt, så kan du være sikker på, at du kan få en farve og et finish, der passer til dig. Så hvis du vil gøre noget ved designdrømmen, så kan du læse mere om firmaet, der holder til i Jylland, og deres microcement på trægulve.