Gør din bolig salgsklar

Når du skal sælge din bolig, gælder det om at gøre den så indbydende og attraktiv for potentielle købere som muligt. Lykkedes dette kan du hurtigt få din bolig solgt og måske endda også til en højere pris. Læs med her og få inspiration til, hvad du selv kan gøre for at gøre din bolig salgsklar – og hvordan du kan få råd til at financier det.

Gør din bolig attraktiv og mere værd

Når din bolig skal fremvises er det vigtigt, at den fremstår så attraktiv som muligt. Førstehåndsindtrykket er alt afgørende, da køberne allerede ved første øjekast skal kunne forestille dem selv bor der. Derfor skal der være ryddet op og gjort rent både ude og inde. Der skal luftes ud, og du bør sørge for, at der er masser af lys. Pryd alle rum med friske blomster og andet, der kan være med til at gøre dit hjem endnu mere hyggeligt og attraktiv.

Det er dog ikke altid nok bare at rydde op og sætte lidt blomster frem. Nogle renoveringer kan være nødvendige, hvis du gerne vil have en bedre pris for din bolig. Sørg derfor for at reparere skader som knækkede fliser, ødelagte dørhåndtag, revner i mur, loft og gulv samt skader i køkkenet og badeværelset og andet, der eventuelt vil fremgå i en tilstandsrapport. Du kan også gøre din bolig mere værd ved at installere energivinduer og bedre isolering.

Få råd til istandsættelsen

Sørger du for at optimere din bolig, vil du i sidste ende kunne vinde penge på det. Men selve renoveringen er ikke gratis, og har du ikke de nødvendige penge til det nu og her, kan det være en fordel at optage et lån. Med et kviklån kan du hurtig og nemt låne penge til at financier renoveringen af din bolig. Når boligen så er solgt, og pengene – og mere til – er tjent ind igen, kan du betale lånet tilbage.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *