Derfor hitter Verner Pantons Flowerpot lamper stadig

Er du på udkig efter en ny lampe til dit hjem? Og skal det være en lampe i et tidløst og klassisk design? Så kan Verner Panton utrolig populære Flowerpot lamper som disse være et godt bud. Herunder får du tre gode grunde til at vælge netop denne lampe.

1)   Tidsløst og klassisk design

En lampe i et tidsløst og klassisk design passer ind i enhver indretning. Designet gør det let at få lampen til at passe til rummets øvrige indretning.

2)   Flotte farver og former

Verner Pantons Flowerpot lampe findes i mange forskellige former og farver. Du kan vælge imellem en smuk bordlampe eller en dekorativ pendel. Begge modeller findes i et stort antal forskellige farver. Derfor kan du helt sikkert finde en lampe som passer til din personlige indretningsstil. Vælg en guldfarvet bordlampe for at give indretningen et skud farve eller vælg en pendel i flot hvid for et gennemført klassisk look.

3)   God belysning

Når man skal ud at vælge ny lampe, er det selvfølgelig belysningen der er vigtigst. Overvej hvor du vil placere lampen, og hvilken funktion den skal have. Skal du f.eks. have nye lamper til spisebordet, kan det være en fordel at vælge en eller to flotte pendlere som kan hænge over dit spisebord. Er du modig, kan du vælge en pendel i hver sin farve. Det er med til at sætte et unikt og personligt præg på indretningen.

Skal du derimod blot have en ny læselampe til stuens hyggelige krog, kan du med fordel vælge en Flowerpot bordlampe. Sæt bordlampe på et lille bord eller i en vindueskarm. Også her kan du overveje at lege med farverne. Består din stue udelukkende af møbler i sort, hvid eller grå? Så kan en Flowerpot lampe i f.eks. guld eller rød være med til at give stuen lidt farve. Det er kun din fantasi som sætter grænser.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *