10 bådudstyr, du ikke vidste, du havde brug for

Du kan bruge en drivstrømpe til at bremse din båd i vinden. Det er også en god ide at bruge en sok til at hjælpe med at holde dig ude marineudstyr.dk af en sump eller sø.

Ildslukker

Uanset om du er sejler eller ej, skal du vide, hvordan du bruger en ildslukker på din båd. At vide, hvordan man bruger en ildslukker, er det første skridt til at forhindre brand. Du skal dog sørge for, at din ildslukker er i god stand.

United States Coast Guard (USCG) har meget strenge regler for brandslukkere til både. Både skal have en eller flere 5-B eller 10-B ildslukkere, afhængigt af bådens størrelse.

Hvis du leder efter den bedste brandslukker til din båd, så tjek Kidde Mariner 5. Det er en kompakt og effektiv model, der opfylder alle kystvagtens krav. Det er også nemt at bruge. Denne model inkluderer en metalventil, et USCG-godkendt beslag og en displaymåler.

Drift sok

Uanset om du er på vandet for at fiske eller bare nyder den naturskønne tur, er en drivstrømpe et vigtigt fisketilbehør. Det vil hjælpe med at holde din båd niveau og vil give dig mere tid til at fiske. Sokken er også en sikkerhedsanordning i tilfælde af sammenbrud eller ulykke.

Sokken er lavet af en kraftig rip-stop nylon. Det skal være UV-resistent og skal kunne rumme en stor mængde vand.

Du kan bruge en drivstrømpe til at bremse din båd i vinden. Det er også en god ide at bruge en sok til at hjælpe med at holde dig ude af en sump eller sø.

Fisk lineal

Det er ikke altid muligt at få en god nats søvn på vandet, men det er en god idé at have et par ting ved hånden. Nogle af disse ting er funktionelle, og nogle af dem er bare sjove.

For det første er der en masse lommelygter og lanterner, både batteri og trådløse. Disse kan købes hos en række forhandlere. De kommer også i forskellige former og størrelser. Hvis du planlægger at blive ude et stykke tid, er en powerbank en god idé. Det er også en god idé at have et par ekstra batterier rundt omkring.

Dernæst skal du holde øje med bådens mest oplagte funktioner. Hvis du er fisker, er der en god chance for, at du vil tilbringe en hel del tid i mørket. Et tændt kompas kan være en livredder.

Fiskefilet bord

At have et fiskefiletbord til både kan være et godt tilbehør til din båd. Det vil holde din fisk ren og frisk og vil også gøre det lettere at filetere. Det kan også være en god tilføjelse til dit bådcockpit.

Det bedste fiskefiletbord til både skal have funktioner som en glat overflade, opbevaringsrum og stangholdere. Det skal også have en stærk bygning og være holdbar.

Der er flere forskellige stilarter af filetborde, herunder dem, der foldes sammen. Dette er især nyttigt for både, der har begrænset plads. Nogle filetborde har også justerbare højder.

Fiskefiletborde er normalt lavet af holdbare materialer, såsom rustfrit stål eller aluminium. Disse materialer holder i mange år og er også nemme at rengøre.

T-bar riggstang holder

Under vores søgen efter det bedste bådudstyr stødte vi på et par produkter, der gjorde karakteren. Nogle produkter er et must have, mens andre er rare at have, men ikke er nødvendige. Der er også nogle, der er lidt misvisende.

Vi testede G-LOX stangholderen. Denne lodrette monteringsstangholder kan justeres til forskellige vinkler. Den er ikke så robust som en skinnemonteret stangholder, men den gør jobbet. Holderen kræver to Phillips-hovedskruer og en centerskrue for at fastgøre den.

Tigress stangholderen er et andet godt valg. De kommer i tre størrelser, og kommer i sølv, guld og sort. De er et godt valg, hvis du vil have en flot fiskestangsholder, der passer til en standard bådskinne. Disse stangholdere har dog et par ulemper. De er ikke så robuste som nogle af de andre mærker, og de flexer lidt for meget. De har også nogle overfladerustpletter.

Kraftmast

Brug af en kraftstang til at forankre din båd har sine fordele. Det giver de samme fordele som et traditionelt reb og anker, med den ekstra bonus at være let at bruge og ikke så skræmmende.

Elmaster er en fantastisk måde at holde din båd på ét sted, mens du fisker. De reducerer også mængden af vand, der sprøjter rundt. De kan bruges i saltvand såvel som ferskvand og er en praktisk tilføjelse til enhver fiskerbåd.

Elstangen er lidt dyrere end den gennemsnitlige sejlers budget. Den gennemsnitlige kraftmast vil koste omkring $ 1.400 – $ 2.000, selvom der er nogle billigere modeller tilgængelige.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *